WORKSYOP FOTOFON 27.0 - CYBERJAYA

WORKSYOP FOTOFON 27.0 - CYBERJAYA

“FOTOFON WOKSYOP” - WOKSYOP FINALE KHAS UNTUK ORANG BIZNEZ TANGKAP FOTO SECARA PRO DENGAN SMARTFON

Paling penting nak tahu, apa yang bakal saya dapat dalam Worksyop nanti?
1. Gambar iklan 3 bulan.
Satu minggu 1 gambar iklan yang senonoh. Di sini kita terus praktikal buat 12 gambar untuk kegunaan 3 bulan

2. Tajuk sale.
Sebelum nak buat gambar mesti kene tahu tajuk sale kan? Kami akan senaraikan tajuk sale yang di buat oleh syarikat-syarikat gergasi di malaysia dan luar negara sepanjang bulan januari, feb dan march

3. Testimoni boring
Lepas ni dah tahu nak pilih point dalam testimoni dan edit kaw-kaw cantik! template dah siap, takyah pepening!

4. Design tulisan macam kampung.com
Akak ajarkan rules ringkas online seller buat design dan masukkan warna dan font supaya nampak intenasional!

5. Tak tahu nak cari background digital cecantik kat mana.
Dah takyah risau, kak kay dah bagi 99 template jualan style omputih, tepek produk korang je setel!

6. Tak reti nak buat FONT "SALE" cecantik
susah sebenarnya nak design dalam AI perkataan nih, tapi kak kay selamba sediakan 99 jenis FONT yang fancy bling bling tu.

7. Kopiwriting ke laut!
Jom kita belajar style buat kopiwriting pendek untuk menjual!

8. Homework
untuk ape pula kerja sekolah nih? lepas ni nak upload takde masaalah dah! tiap minggu kak kay sediakan idea baru untuk ambil gambar dan homework power! korang takya pepenat nak perah idea dah, semua kak kay dah buatkan shortcut untuk korang dalam kelas online fotofon. Ini memang free untuk korang!


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA

Butiran Pembayaran


PENGESAHAN