FORMULA MENGORAT BAKAL IMAM

FORMULA MENGORAT BAKAL IMAM
RAHSIA FMBI "


Apa yang anda akan dapat bila beli Rahsia FMBI ni?

  • Dapat kenal pasti kehebatan dan kelemahan diri sendiri
  • Memahami cara mudah untuk 
  • korang dapat kenal diri korang dan pasangan korang
  • korang dah start tahu kelemahan dan kelebihan pasangan korang
  • korang dah start tekad dan usaha untuk ke hubungan yang halal
  • korang nampak cara2 untuk dapatkan kunci syurga korang selama ni
  • korang akan mula susun strategi yang rapi dan bernas untuk si dia
  • korang akan nampak dan tahu cara nak pikat family si dia dulu macam mana


ni sebab akak bebetul nak tolong korang nih, sampai bila korang nak berteka-teki tunggu dan tunggu bakal imam siapa? Dan sampai bila korang tak nak usaha? nak cari calon betul2 tak .. yang boleh bawak kita sampai ke akhirat sana !


siapa yang wajib dapatkan RAHSIA FMBI ni ?

  • para2 gadis yang single dan yang nak cari bakal imam
  • geng2 gadis yang asyik kena membawang dengan makcik sebab tak kawin lagi
  • budak2 sekolah menengah yang tengah syok bercinta  
  • geng2 makcik yang nak susun strategi jaga imam mereka
  • student universiti yang baru nak up dan nak start cari pasangan
  • laki bini yang tak tahu lagi perangai pasangan masing2 lepas kawin
  • geng2 usahawan yang masih single dan masih lagi nak fokus kerjaya
  • makcik2 yang dah pencen yang nak jaga kunci syurga mereka ketat
  • makcik pakcik  yang risau tengok anak nya masih tak ke jinjang pelamin tapi usia dah meningkat


kak kay nak bantu korang supaya kita tetap jaga dan hormat pasangan kita. penting bagi sesiapa yang dah ada imam tapi nak jaga imam, yang tak ada imam tapi nak tahu bakal imam mana yang boleh melengkapi hidup kita. 



kenapa korang perlu dapatkan RAHSIA FMBI ni ?

  • sebab korang nak jadi diri sendiri dan nak tahu diri pasangan korang macam mane
  • sebab korang nak susun strategi nak ngorat si dia
  • sebab korang memang nak2 sangat formula jaga si dia ni
  • sebab terdapat lebih 15 formula yang super awesome yang tak dapat di luar sana 
  • sebab korang  nak baiki hubungan dengan pasangan korang
  • sebab korang nak jaga hubungan tu betul2
  • sebab korang nak tahu strategi nak ngorat family si dia


ha ! memang Kengkawan akak terkejut bila akak cakap nak jual pada harga…

 

BUKAN 125

BUKAN 120

BUKAN 110

CUMA 55 SAHAJA!


YA. akak bukan jual dengan harga kasih je tau ! tapi akk bagi harga dengan kasih sayang  ! dan dengan harga RM 55 saja korang boleh dapat buku beserta audio FMBI ! ! !


  1. NAK DISKAUN RM 50? MASUKKAN  CODE "COMBO" DI RUANGAN KUPON !



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
SET FORMULA MENGORAT BAKAL IMAM
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel thephotolicious@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaFOTOFON PLT
No. Akaun8603199897
Buka CIMB Clicks