EBOOK NAK JADI NEWBORN PHOTOGRAPHER ?

EBOOK NAK JADI NEWBORN PHOTOGRAPHER ?

NAK JADI NEWBORN BABY PHOTOGRAPHER? TAKDELAH PAYAH SANGAT SEBENARNYA!
.
.
Ini satu-satunya E-book Newborn photographer bahasa melayu dengan video tutorial yang pertama di malaysia! 
.
.
Anda dah lama shoot ? teringin nak jadi photographer baby ? 


Kat luar sana ada banyak kelas bisnes, tapi takde satu pun yang paham macammana kerja photographer ni sebenarnya.


Kak Kay dah lebih 10 tahun dalam industri.

Dari wedding sampailah ke event, studio, potrait , newborn , product dan eh banyak lagilah Kak Kay shoot, ariel photographer je akak tak pernah hehehehhe.


Tapi Kak Kay nak share rahsia-rahsia teknik Kak Kay shoot newborn baby ni khas untuk geng photog dan pecahkan semua sekret #THEPHOTOLICIOUS yang akak simpan selama 10 tahun nih.


Inilah ebook PERTAMA dalam bahasa melayu dan video cara shoot newborn baby ni !
.
Takde lagi dalam malaysia ni yang share dan ajar anda step by step cara balut newborn baby.

Bukan setakat step by step je yang diajar,  siap video pun ada Kak Kay share dengan anda, 
.
SEMUANYA ADA DALAM EBOOK NI !
.
.
Secara detailnya, meh sini Kak Kay share apa yang anda akan dapat dalam ebook ni
.
chapter 1 - Macamana anda buat duit dengan hobi anda

chapter 2 - Bahan2 apa yang anda perlu ada untuk sesi shoot newborn baby ni

chapter 3 - Belajar cara letakkan bayi dalam bakul dan cara balut bayi

chapter 4 - Cara edit gambar newborn baby

chapter 5 - Cara marketing untuk dapatkan pelanggan newborn baby. Kak Kay share cara marketing akak selama 10 tahun.

chapter 6 - Video cara nak balut bayi dengan CANTIK dan mereka tak NANGIS. Ini cabaran paling sukar , tapi jangan risau, Kak Kay dah sediakan 13 video untuk anda. Tinggal nak praktikkan je
.
.
MEMANG BOLEH BUAT DUIT SHOOT NEWBORN BABY NI!
.
ya betul, Kak kay tak tipu, rate dia lebih kurang anda shoot wedding je sebenarnya. 

Kalau wedding kene kerja dari mekap sampai outdoor,

kalau baby maxima 3 jam je, bayaran tetap sama dengan wedding, untung tinggi, shot tak perlu beribu, kurang 100 shoot pun dah ok sebenarnya.
.

.

Sekarang tak payahlah sibuk fikir orang lain main harga, sementara market newborn ni masih best, eloklah awak baca ebook ni dan start shoot.


Lagipun shoot baby ni takkan berkurang, tiap-tiap hari orang beranak , tak caya? gi hospital tu tengok, ada pernah ke wad bersalin tu kosong?

.

Harga ebook ni memang murah namatey, akak buat ebook dan video ni pun masa akak tengah shoot, 

jadi korang boleh tengok sendiri REAL live macammana akak handle baby , bukan 1 baby tapi 13 baby sekaligus korang dapat tengok!


Harga ebook dan video nih nilainya lebih RM500, tapi untuk batch pertama ni anda cuma belid engan harga RM39, 

ye 39 je.


Jangan pandang rendah ebook rm39 nih, kalau faham dan prektik, esok juga boleh buat rm3,900 .


dah beli jangan tunggu lama, downlaod ebook kat henfon dan terus baca! jangan tangguh lagi!

BELI SEKARANG!

.
Bertindak sekarang tau, demand shoot newborn tengah hot 2019 ni, rugi kalau korang bertangguh!
.

.
























Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
EBOOK NEWBORN
96
JUMLAH
Jumlah Keseluruhan Sebelum Penggenapan
Pelarasan Penggenapan
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau