EBOOK - MEMAHAMI RESULT WARNA BRAIN ANDA

EBOOK - MEMAHAMI RESULT WARNA BRAIN ANDA

KETAHUI CIRI - CIRI WARNA ANDA

DENGAN EBOOK BRAIN COLOR!

---------------------------------------------------------------------------------------------

"Apa saya buat semua tak kena depan mata dia kak kay.. :( ishhhh saya penat! penat! dan penat sesangat nak hadam tetiap hari perangai dia tu. berbuihhh dah mulut saya ulang benda yang sama jee. sape je makhlok kat dunia ni tahan ngan perangai cam tu... haihhh!"


ok jujur dengan kak kay sekarang.. korang dah pernah rasa benda macam ni kan? asyik bergaduh walaupun benda tu kecik? asal bincang gaduh, asal gaduh bincang ? Dia pendapat dia, kau pendapat kau. Tak tahu bila nak settle masalah tu. akak nak tanya lah kan..  dah berapa lama korang hadap benda macam ni?

Memang betul hakak bersalah ngan korang! akak rasa rugi sangat sangat sangat kalau akak biarkan ilmu akak ni terperap dalam otakk ni sampai mati. hanya akak dan tuhan je tahuu! gila tak kedekut namanya tuhhh!


" Kau buat kerja gila ke sampai bagi ebook macam ni,

kau ingat orang terus boleh yakin beli produk kau?!"


Ya. Memang kak kay gila!

Kak kay gila nak bantu korang yang kita gelar nya "wanita" kat luar sana. muka cantik tapi tak guna juga kalau hati kosong penuh masalah, bila masa kau nak ubah diri kau sendiri ???

Niat akak baik dan korang kena gunakan nye sebaik mungkin. sebab tu akak nak offer ilmu yang hakak ada ni kat korang semua yang dah tergedik gedik sambil menggeletisss tu bila tengok orang luar sana berjaya pegang pasangan dan family diorang.


Jadi, Kak kay tak nak bazir masa anda, dan akak pun tak nak korang bazirkan masa akak.


Ape kejadahhhhnya aku yang nak berjaya dan tengah nak up ni pun tak boleh nak godek lagi ilmu !

Deyy deyy deyy... Prateeksha kijiye!

KORANG NAK ILMU KE TAK NAK NI? 

kau tak cayee? tengok video ni sekarang jugak! hakak tak kira! tak aciii dah baca ayat hakak tak nak tengok video hakak pulak! pi maii tengokk sekarang video nieh!






Team team akak terkejut bila akak cakap nak jual pada harga…

BUKAN RM 150

BUKAN RM 120

BUKAN RM 90

BUKAN RM 65

CUMA RM 39.00 JEEE. 

YE !!! KAK KAY ULANG! HANYA RM 39.00!


Dengan RM 49.00 jee kau dapat E-BOOK yang kau tak kan nyesal dan padat dengan ilmu! kau tak payah buang masa nangis tepi bucu katil sebab tak sempat nak pergi kelas hakak! macam hakak tak tahu kau ni busy bisnes mengalahkan perdana menteri pegang Malaysia! omaigodddd.. ni kan kalau hakak nak jumpa kau. memang tak sempat lah citerrr nye..sebab tu hakak betul - betul nak bantu korang dengan EBOOK ni. At Least, boleh lah kekaverrr sesikit keresahan dan rindu kau kat ilmu hakak ni ha! haha. ha okay gelah lahhh :/

sebelum tu, hakak nak tanya lahh

dah kenal diri sendiri? apa citerrr dengan pasangan dan orang sekeliling kau? 



Dah jangan nak banyak citerr, kak kay memang betul - betul nak bantu korang semua!  Ehh Choppppp! korang dah check color belum? kalau belum meh klik ni! >>> 


http://bit.ly/apa_kaler_brain_saya

http://bit.ly/apa_kaler_brain_saya

http://bit.ly/apa_kaler_brain_saya



tu link check color jeee pastu korang semua boleh lahhh terus pergi ambil E- BOOK BRAIN COLOR kak kay nieh! 






PERHATIAN ! SILA BACA DAN HADAM BETUL - BETUL TERMA & SYARAT DI BAWAH


1) EBOOK BRAIN COLOR INI AKAN DIBERIKAN DI EMAIL ANDA

2) SILA ISI BUTIRAN NAMA DAN EMAIL ANDA DENGAN BETUL DAN JELAS

3) EBOOK BRAIN COLOR AKAN DIBERIKAN DALAM BENTUK PDF


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
EBOOK LENGKAP BRAIN COLOR
84
JUMLAH
Jumlah Keseluruhan Sebelum Penggenapan
Pelarasan Penggenapan
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel thephotolicious@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaTHE PHOTOLICIOUS PLT
No. Akaun8603220799
Buka CIMB Clicks  

PENGESAHAN