EBOOK 99 TEKNIK UPDATE STATUS DENGAN FOTOFON

EBOOK 99 TEKNIK UPDATE STATUS DENGAN FOTOFON

KETAHUI 99 TEKNIK RAHSIA UPDATE STATUS FB DENGAN FOTOFON

(UNTUK ONLINE SELLER)

 

Ish,dah tulisssss padam, tulis balik, padam balik. Nak update status apa nih??

 

Anda pun hadapi pekara yang sama kan? Kalau tak update status macammana nak menjual ? ishhhhh, nak update apa nih ?? Nampak memang senang, cakap memang senang, tapi bila nak taip erkkkkk tersangkut – sangkut jari, jemmmmnya kepala otak kita rasa kan!

===========================================

Hai. Saya Kak Kay.


Akak tak nak buang masa korang.

Untuk membantu korang faham bagaimana akak boleh ada 20ribu follower di fb personal dan 150ribu follower di facebook page the photolicious , korang kena faham 3 pekara ini  :

 

PERKARA 1 – Kak kay dah ajar lebih 1000 online seller untuk ambil gambar dan edit guna kamerafon. Dan facebook nakkan foto atau video sebagai hidangan konten, kalau tiada foto video maka engagement tak capai reach tinggi.

 

PERKARA 2 – Semua student kak kay dah pandai ambil gambar dan edit guna kamerafon TAPI  masih BLUR tak tahu nak update status apa di fb dengan ilmu fotofon yang dah ada kat tangan nih.

 

PERKARA 3 – Semua 99 teknik ini akak dah test sendiri di personal fb dan page the photolicious. Ternyata proven! Tak payah percaya, buat je!

 

Jadi, sedikit sebanyak akak tahu PSIKOLOGI jenis gambar dan video yang  WAJIB ADA untuk dijadikan status fb online seller secara KONSISTEN. Akak guna FB dari tahu 2011 lagi, ye memang algorithm dia banyak berubah, tapi hidangan konten dia tetap sama!! 

Kau buat kerja gila ke sampai bagi 99 teknik rahsia nih, kau ingat orang terus boleh yakin beli produk kau?!

 

Ya. Memang kak kay gila!

Kak kay gila nak bantu korang update status lelaju tanpa perlu pikir panjang lagi. Gambar dah cantik, tapi tak tahu pula nak tulis apa bila update status, bila masa nak buat sale macam ni ???

 Jadi, Kak kay tak nak bazir masa anda, dan akak pun tak nak korang bazirkan masa akak.

 

E-BOOK 99 TEKNIK RAHSIA UPDATE STATUS DENGAN FOTOFON

1 ebook pun dah boleh guna untuk semua social media! tak sampai seminggu dah boleh balik modal! FB boleh guna, Insta pun boleh guna!

 

Akak  boleh saja nak cerita panjang-panjang dan cuba mempengaruhi korang untuk beli e-book 99 teknik rahsia  ini.

 

Tapi akak tak nak buat macam tu. Sebab akak hanya mahu berkongsi e-book 99 teknik rahsia  ini kepada orang yang percaya akak  saja.

 

Jadi, apa yang korang akan dapat ? :

 

1) E-book 99 teknik rahsia update status dgn fotofon nih ( 215 mukasurat) – Siap dengan kaedah gambar untuk setiap status 

 2) Kelas online Fotofon siap dengan lebih 50 exclusive idea untuk shoot produk anda 

3) 10 Bonus Video tutorial – tak faham ebook? Boleh refer terus video tutorial yang ada, tak yah susah hati

4) 100 Template flatlay dan digital background untuk memudahkan konten update status anda kelak!


 

 eh kay, Kenapa kau jual harga macam ni! Yang beli mesti tak guna pun ebook tu! Banyak gila kut teknik kau bagi nih!

 

Kengkawan akak terkejut bila akak cakap nak jual pada harga…

 

BUKAN 599

BUKAN 399

BUKAN 299

BUKAN 199

CUMA 119 SAHAJA!

 

Bayar  orang lain update status  pun dah mencecah RM 50 perpost, belum kira nak edit gambar semua, memang confirmlah designer caj RM 150 untuk buat iklan kan. Ini sebab akak bebetul nak tolong korang nih, sampai bila korang nak berteka-teki nak update status apa? Dan sampai bila like ade 1,2,3,5,10 je kat fb tuh ? bilanya sale nak naik ?

 

Ya. Dengan harga RM119 saja (akak malas nak main potong-potong harga), korang boleh dapat E-BOOK 99 TEKNIK RAHSIA  UPDATE STATUS FB DENGAN FOTOFON NIH.

Kenapa murah? Kenapa harga tak masuk akal?

RM 1.20 je untuk 1 teknik? Siap ada kelas online lagi!

 

Ini sebabnya:

 

1 - Akak tahu korang banyak yang baru start bisnes, kita sama sama tolong k. RM99 adalah harga yang adil untuk korang dan untuk akak yang dah buat research lebih 2 bulan dan proven di fb personal dan page akak sendiri.Bukan 1 teknik akak bagi, 99 teknik. Kalau apply 1 hari 1 teknik pun dah boleh siap terus 3 bulan punye post entry di FB!. Kalau korang lenjan kat instagram jugak memang kompom dedua sale korang tapawwwww. Baru berbaloi!

2 – Akak nak korang cepat rasa impaknya! Esok pagi bangun terus idea mencurah-curah nak update status kat fb! Yang ada anak buat agen stokis tu dah boleh ajar diorang semua teknik yang ada. Bayangkan , bayar RM99 , tak sampai seminggu dah tulis memacam kat fb siap LIKE & KOMEN naik tetibe!

3 – Beli sekali je, tapi boleh pakai banyak kali! Confirm takkan luak punyelah! Orang mesti pelik bila korang dah start buat konten fb bermacam-macam hari-hari!

 

Korang untung! Akak rugi! Akak bodoh!

 

Biarlah orang cakap kak kay dan team Photolicious bodoh kerana jual e-book + 10 bonus video + kelas online dengan harga RM119.

 

Asalkan akak dapat capai objektif utama akak untuk bantu korang hilangkan sakit kepala dan blur bila nak update status.

Zaman sekarang ni semua sale buat online, kalau tak update status macammana nak buat sale? Kalau update takde orang like pun susah jugak kan!

 

Kalau korang dah Nampak kesannya, tetibe ada orang like komen dan paling best ada orang pm, korang kompom mula percaya pada akak dan photolicious kan.Dan yang paling penting, korang sentiasa mendoakan kejayaan akak dan team photolicious selalu. (ini yang paling penting).

 

Beli sekarang atau korang akan terus blur tak tahu nak update status apa di fb!!


==================================


Sedikit Tips:

1. Pastikan anda attach resit di bahagian 'Bukti Bayaran' jika anda memilih pembelian kaedah "Bayar Secara Manual Online Transfer & Mesin ATM". Jika anda menggunakan kaedah "Bayar Secara Automatik Melalui Billplz (Maybank2U/CimbClick/RHBNow/etc)" anda tidak perlu muatnaik resit kerana ia akan diuruskan oleh pihak bank secara automatik


2. Wajib attach resit walaupun anda telah letak email kami semasa buat online transfer.

Ini kerana kami menerima jumlah order yang banyak dan kami ingin proses order anda secepat mungkin.


3. Jika anda dah membuat transfer dan anda tidak dapat resit

(Contoh: Mesin ATM rosak tak keluarkan resit atau komputer anda kena virus dan hilang semua data). 

Sila hubungi pihak bank untuk dapatkan balik resit bukti pembayaran tu.

Kami tidak akan proceed selagi kami tidak dapat bukti resit. Ini polisi kami.


4. Di ruangan 'Nota Bayaran' di bawah itu adalah optional.

Anda tidak perlu tulis apa-apa di situ.


5. Sekiranya anda tidak dapat attach resit di sini, anda boleh terus isi dulu maklumat anda dengan lengkap.

Kemudian email kepada admin@thephotolicious.com beserta nombor invois anda.

Anda akan dapat invois kepada email anda setelah anda hantar borang ini.

Check inbox & SPAM inbox anda setelah 30 minit hantar borang.

Jika lepas 3 jam, anda still tidak dapat invois, anda boleh isi borang ini sekali lagi


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
EBOOK 99 TEKNIK UPDATE STATUS FB DENGAN FOTOFON BATCH 1
EBOOK 99 TEKNIK UPDATE STATUS FB DENGAN FOTOFON BATCH 2
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel thephotolicious@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaFOTOFON PLT
No. Akaun8603199897
Buka CIMB Clicks  

PENGESAHAN