E BOOK PRO DESIGN + BONUS PNG + BONUS 7 VIDEO + BONUS BACKGROUND

E BOOK PRO DESIGN + BONUS PNG  + BONUS 7 VIDEO + BONUS BACKGROUND

"Saya dedahkan TEKNIK & CARA MUDAH bagaimana korang boleh ambil gambar produk sendiri dan EDIT SENDIRI secara selamber di rumah. TAK PERLU UPAH DESIGNER BERIBU RINGGIT LAGI. Sekarang hari-hari post gambar iklan cecantik kat FB tu ha!"

Tak Caya Tengok Video Nih!!

Contoh design yang orang panggil FLATLAY!! Flatlay ni design gambar dari pandangan atas.


"Ish, camne nak buat design gambar cecantik yang boleh bagi duit? Nak gune satu perisian haram pun aku tak pandai. Tak kan nak upah grafik designer? tu bukan bagi duit, tu nak keluarkan duit ade lah. Mahal weii!"

Korang pun mesti hadap benda yang sama kan? Nampak memang senang, tapi bila nak design "Ehh!! nak guna ape yer, camne nak pakai benda alah ni, nak masukkan ape dalam benda ni? Jemmnya kepala otak, korang rasa kan!!"

Pernah tak rasa stress sebab tengok seller lain yang jual tu pandai kemain design dan letak kat FB cecantik. Siap boleh buat duit lagi pulak tu. Rupanya diorang ada rahsia yang tak pernah di bocorkan pada sesape pun! Patutlah cecantik je gambar yang diorang letak kat FB tuh! INI RUPANYA RAHSIA DIA!!


Apa yang korang akan dapat biler beli EBOOK ni?

  • 49 gambar format PNG yang boleh korang guna dalam design korang.
  • Video tutorial menggunakan aplikasi Canva di dalam komputer.
  • Video tutorial menggunakan Canva dalam handphone.
  • Video step-by-step design poster menggunakan Canva.
  • Video tutorial membuang background pada gamba dan disimpan dalam PNG.
  • Kamus ebook Canva.


APA KATA ORANG YANG DAH BELI EBOOK 10 MINIT DESIGNPRO NIH ??NOTA PENTING!!!! : IANYA DALAM BENTUK ZIP FILE. SILA MUAT TURUN MENGGUNAKAN LAPTOP/DESKTOP DAN PASTIKAN LAPTOP/DESKTOP ANDA LENGKAP DENGAN PERISIAN WINRAR ATAU UNZIP FILE. SILA PASTIKAN NAMA, EMAIL DAN NO TELEFON YANG DIMASUKKAN BETUL DAN DOUBLE CHECK EMAIL YANG DIMASUKKAN. SEGALA URUSAN AKAN MELALUI EMAIL.Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
E-BOOK CANVA DESIGN
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran