UJIAN BRAIN TEST SAHAJA

UJIAN BRAIN TEST SAHAJA

Otak kita sebenarnya terbahagi kepada 4 warna.

Merah

Biru

Hijau

Purple

Dan setiap warna mempunyai potensi masing masing.

Terkadang kita pelik, 

"kenapalah susah orang nak faham aku nih."

"dia ni tak jaga langsung perasaan aku"

"aku dah cakap , jangan buat bende nih, kenapa dia tak nak dengar! kan dah kena"

"apsal lah semuaorang lembap nih! ei bencinya!"

"kenapa dia ni nak buat semua mende tak nak plan nih?? main buat je, haaa kan dah salah!"


Kalau kita faham warna brain masing-masing, kita akan senyum bila kawan/suami/anak mula menjawab atau mula buat sesuatu pekara yang kita kurang berkenan.


Dan paling best, kita akan mula bercakap dengan bahasa mereka. Percaya atau tidak, ini akan memudahkan semua pekara dalam hidup kita. 


Bukan kan bahagia itu datang bila semua kerja di dunia dan di akhirat kita di mudahkan :)


Untuk anda yang masih kurang jelas, kak kay cadangkan anda baca ebook penuh mengenai BRAIN KALER ini yang telah kak kay siapkan dalam bahasa melayu di sini. Kemudian anda boleh buat keputusan untuk mengambil ujian ini atau tidak.

https://thephotolicious.onpay.my/order/form/ebook

https://thephotolicious.onpay.my/order/form/ebook

https://thephotolicious.onpay.my/order/form/ebook


"sesungguhnya memahami diri sendiri adalah pekara terbaik yang kita boleh buat untuk diri kita. Kalau bukan kita yang faham diri kita, siapa lagi ? Kalau bukan sekarang masanya untuk kita faham diri kita, bila lagi?"


Bertindak sekarang ! 

Klik butang pembelian untuk mengenali potensi sebenar diri anda. 


Love,

kak kay



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
TEST BRAIN COLOR ( HALF PRICE) - PENGENALAN HABIS STOK
UJIAN BRAIN TEST ( NORMAL PRICE)
44
JUMLAH
Jumlah Keseluruhan Sebelum Penggenapan
Pelarasan Penggenapan
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel thephotolicious@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaTHE PHOTOLICIOUS PLT
No. Akaun8603220799
Buka CIMB Clicks  

PENGESAHAN